Dasar Privasi

Maklumat yang dikumpul

Kami hanya mengumpul maklumat yang diperlukan untuk prosedur pendaftaran di laman web kami atau apabila mengisi borang pendaftaran di laman web. Maklumat yang kami kumpulkan diserahkan secara sukarela oleh pelanggan kepada kami.

Butiran pengenalan peribadi

Butiran pengenalan peribadi anda digunakan untuk memproses pesanan produk anda, menyesuaikan maklumat profil anda, penggunaan dalaman dengan keperluan undang-undang, mengemas kini status membeli-belah dalam talian anda di laman web kami dan juga untuk mengemas kini pelanggan kami dengan berita terkini kami tentang kemas kini/perubahan, dan promosi.

Kerahsiaan

Maklumat peribadi anda seperti butiran kad kredit, nombor akaun bank dirahsiakan dan sulit dengan kami. Kami tidak akan berkongsi sebarang butiran peribadi anda kepada mana-mana pihak ketiga. Laman web kami menggunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk memastikan semua maklumat pelanggan selamat pada setiap masa.

Perubahan kepada dasar privasi kami

Theniaga.com mempunyai hak untuk melakukan sebarang perubahan/kemas kini kandungan Dasar Privasi tanpa memberikan notis awal kepada pelanggan.

Sekuriti

Laman web syarikat kami menggunakan aplikasi keselamatan yang sesuai untuk mengelakkan butiran pengenalan peribadi pelanggan bocor daripada pihak ketiga, pendedahan haram dan penggodam. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa sebarang maklumat yang dihantar melalui internet TIDAK 100% dijamin selamat dan terjamin.

 

Anda boleh menggunakan Bizappay sebagai salah satu kaedah pembayaran. Bizappay menyokong rangkaian kad kredit dan FPX seperti CIMB Clicks, Maybank2U dan lain-lain. Jika anda selalu menggunakan ‘Online Banking’, anda dinasihatkan untuk menggunakan pilihan ini semasa proses ‘checkout’.